De sleutel tot slim rijden

Goed, ontspannen én snel leren autorijden bij Rijschool Kruidhof

Bij Rijschool Kruidhof in Nieuwleusen bieden we de rijles van nu, voor de automobilist van de toekomst. Met onze moderne lesmethode bereiden we jou beter én sneller voor op je examen en een veilige toekomst als automobilist.

Bij ons begin je je rijopleiding in een Tesla. Zoals je misschien wel weet is dat een elektrische auto waarin je niet hoeft te schakelen. Dat biedt grote voordelen voor beginnende automobilisten. In een ‘normale’ schakelauto gebeurt het regelmatig dat leerlingen grote moeite hebben met wat er allemaal op hen afkomt tijdens de eerste rijlessen. Gas geven, remmen, sturen, schakelen en ook nog op het overige verkeer letten.

Wij maken dat een beetje simpeler. Doordat je bij ons tijdens de eerste rijlessen niet hoeft te schakelen, bouw je je rijvaardigheid rustig en geleidelijk op. Je krijgt de tijd om te wennen aan alle handelingen, waardoor je het autorijden juist sneller onder de knie krijgt. Onze rijles is dan ook een garantie voor minder gestuntel en meer rijplezier.

Doorstromen naar schakelauto
Beheers je alle elementen van het rijden in een elektrische auto voldoende, dan is het leren schakelen nog maar een kleine stap. Onze ervaren instructeur bepaalt wanneer je er aan toe bent om door te stromen naar de schakelauto. Ben je een natuurtalent en rij je al snel makkelijk weg? Fijn, dan zit je waarschijnlijk al binnen enkele lessen met je hand aan de versnellingspook. In de praktijk zal er voor jou weinig anders zijn dan bij een ‘klassieke’ rijopleiding.

Denk je dat jij wat meer moeite hebt met alles wat er bij autorijden komt kijken? Dan is de autorijles van Rijschool Kruidhof in Nieuwleusen bij uitstek geschikt voor jou. Wij hebben al veel ervaring met deze methode en weten dat het werkt. We hebben gezien dat onze leerlingen hier gemiddeld ongeveer vijf lessen mee besparen ten opzichte van wat eerder een ‘normale’ rijopleiding was.
Ophalen waar je maar wilt

De start in de elektrische auto is natuurlijk niet het enige sterke punt van onze rijopleiding. Bij ons kun je kiezen of je één, anderhalf of twee uur achter elkaar wilt lessen. Je kunt rustig proberen wat jou het beste bevalt. Onze instructeur kan jou thuis in Nieuwleusen, Staphorst, Rouveen, Zwolle of Meppel ophalen. Maar ook instappen bij school, stage of werk is geen probleem. Ook kan het handig zijn wanneer je met de bus naar Meppel, Zwolle of Lichtmis gaat om daar je rijles te starten. Op die manier haal je het meest uit je rijles, omdat het je het aantal ‘minder uitdagende’ kilometers zo laag mogelijk maakt.

De rijlessen kun je inplannen via de handige PlanGo-app. Normaal gesproken volg je je lessen bij één instructeur, maar als je wilt kan er altijd gewisseld worden. Je leert autorijden immers het beste van iemand bij wie jij je prettig en op je gemak voelt.

Optimale lestijd dankzij PlanGo-app De PlanGo-app is niet alleen bedoeld voor het plannen van de lessen, maar helpt je ook tijdens je rijopleiding. Door middel van tekst en beeld kun je je les voorbereiden en na afloop nog eens bekijken wat je hebt geleerd. Op die manier is er tijdens de les minder uitleg nodig en kun je je lestijd optimaal benutten.

Alle instructeurs van Rijschool Kruidhof in Nieuwleusen zijn gecertificeerde faalangst-instructeurs. Rijlessen – en zeker examens – kunnen behoorlijk spannend zijn. Jouw instructeur begrijpt dat en helpt je er doorheen. Onze opleidingen zijn er dan ook op gericht om van iedere leerling een zelfverzekerde en verantwoordelijke chauffeur te maken.

Wil jij snel wegrijden in een elektrische auto, op jouw eigen moment doorschakelen naar een schakelauto en vlot je rijbewijs halen? Meld je dan aan voor onze moderne rijopleiding!
Gestroomlijnd op weg