Over ons

Wie we zijn en waar we voor staan

Even voorstellen

Wie zijn wij

Al sinds 1 september 2001 kun je bij ons terecht voor het behalen van je rijbewijs. Inmiddels zijn we van een rijschool met één lesauto en twee instructeurs (Erik en Aline) uitgegroeid tot een rijschool met tien instructeurs. We leiden je graag op voor je auto-, bromfiets-, motor-, aanhanger- en trekkerrijbewijs. Ondanks deze groei is onze rijschool toegankelijk en persoonlijk gebleven. Onze instructeurs hebben hart voor de zaak en zijn van begin tot eind gedreven om jouw rij-opleiding tot een succes te maken.

Nieuwleusen, Rouveen, Staphorst en omstreken

In welke omgeving zijn we actief?

We zijn al jarenlang actief als rijschool in Nieuwleusen, Rouveen en Staphorst, maar inmiddels hebben we ons werkgebied ook uitgebreid naar de omliggende plaatsen, zoals Zwolle, Meppel en de omstreken. Er is in de loop der jaren veel veranderd in de rijschoolbranche. Zo is de techniek steeds geavanceerder geworden en hebben leerlingen tegenwoordig de mogelijkheid om hun lessen voor te bereiden met behulp van de lesstof in onze handige app. Vroeger moesten leerlingen nog met een praktijkboek leren, maar nu is alles verwerkt in een gemakkelijk toegankelijke app. We blijven ons continu aanpassen aan de veranderende behoeften van onze leerlingen om ervoor te zorgen dat zij het beste rijonderwijs krijgen.

Autorijbewijs halen bij Rijschool Kruidhof
Groen is doen

Duurzaamheid bij Rijschool Kruidhof

Ook de klimaatverandering is iets waarbij we allemaal moeten helpen en daarom willen we ook bijdragen op elke manier die mogelijk is. Elektrisch rijden is daarbij een belangrijk aspect. We verwachten dat er in de toekomst nog meer veranderingen zullen komen op het gebied van autorijden, zoals het rijden in een automaat of een geschakelde auto. Door alvast te starten met elektrisch rijden, zijn we goed voorbereid op deze toekomstige veranderingen.

Extra begeleiding

Faalangst en rijangst

In de afgelopen 20 jaar hebben we veel ervaring op mogen doen op het gebied van rijles geven, maar ook persoonlijk. Dit heeft ertoe geleid dat Aline zich verder heeft ontwikkeld tot coach op het gebied van faalangst, stress en trauma. Kijk voor meer informatie op haar website.

Tijd om aan de slag te gaan

Kies een van de onderstaande categorieën waar je meer over wil weten.