Theorie opleiding

Kom extra goed voorbereid op je theorie examen met een complete theorie cursus.

Online

Online theorie leren

Bij inschrijving krijg je toegang tot de online leeromgeving van PlanGo, een handige app voor de praktijkopleiding, het plannen van lessen en het voorbereiden op praktijklessen. Je begint door je examendatum aan te geven in de app, zelfs als je het examen nog niet hebt aangevraagd. De app begeleidt je wekelijks met de stappen voor het leren van de theorie. Je kunt hoofdstukken lezen en instructiefilmpjes bekijken.

De app bevat een volledige theorie-opleiding. Elke dag kun je enkele hoofdstukken met video’s en uitleg doornemen. De theorie is opgedeeld in korte onderdelen. Of je nu onderweg bent, een tussenuur hebt op school of gewoon lekker thuis op de bank zit, je kunt overal en altijd je theorie bijspijkeren.

Om te controleren of je de theorie begrijpt, kun je deeltoetsen maken. Er zijn 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je ziet meteen of je antwoord juist is en krijgt extra uitleg bij fouten.

Voor een betere voorbereiding op het CBR theorie-examen kun je gebruikmaken van de examentraining. Deze oefenexamens zijn identiek aan de echte CBR-examens en omvatten gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Zo kun je jezelf optimaal voorbereiden en met vertrouwen het examen tegemoet gaan.

 

Extra

Goed voorbereid

Wil je extra goed voorbereid op het theorie examen verschijnen? Dan is onze theoriecursus iets voor jou! In slechts 6 avonden gaan we samen de hele theorie doornemen. Tijdens de eerste 5 avonden geven we uitleg over de stof, die je vervolgens thuis kunt oefenen met behulp van onze app. Op de laatste avond oefenen we met 2 examens zodat je een goede basis hebt voor het echte examen. Dit is de perfecte manier om jezelf voor te bereiden op het theorie-examen.

Bonus: Als je al eerder een theoriecursus bij ons hebt gedaan, mag je gratis nog een keer meedoen. Stuur ons dan wel even een bericht!

Waar, wanneer en hoelaat?

Wanneer is de eerstvolgende theoriecursus?

De cursus avonden zijn op maandagavond en woensdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.
Kosten voor deze cursus bedragen €105,-
Alle theorielessen worden gegeven op onze locatie in Rouveen

De eerstvolgende cursus start op 20 november

Wil je meedoen? Plan je theorie-examen alvast in vlak na de cursus.

Over de theorie

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik een theorie-examen aan?

Uit welke vragen bestaat het theorie-examen?

Hoeveel fouten mag je hebben?

Wat kan ik het beste doen als ik moeite heb met leren of me niet goed kan concentreren?

Ik heb dyslexie, welke mogelijkheden zijn er?

Wat als ik meer tijd en begeleiding nodig bij het theorie-examen?

Doe je ook mee met onze theoriecursus?

Schrijf je in