Tijd voor een baanwissel?

Wie zijn wij als rijschool?
Wij werken met een team van 6 vaste instructeurs. Voor de categorie T wordt er nog gewerkt met een zzp instructeur. We zijn een hecht team. Elke 3 weken hebben we een werkoverleg, in dit werkoverleg delen we ervaringen en geven we elkaar advies over bepaalde leerlingen of situaties. En niet geheel onbelangrijk, tijdens dit werkoverleg spreek je je collega's in een ongedwongen sfeer.

Als rijschool hebben we een aantal doelen gesteld. Op de eerste plaats willen wij onze instructeurs en onszelf een prettige werkplek bieden.
Op de tweede plaats staat, dat de leerlingen die bij onze rijschool een rijbewijs halen, dit op een zeer fijne en professionele manier kunnen doen. Ieder op de manier die het beste bij hem of haar past.
Op de derde plaats staat onvermijdelijk het financiƫle plaatje. Om de eerste twee doelen te kunnen realiseren en om de rijschool draaiende te houden moet er winst gemaakt worden.

Leerlingen kunnen zelf hun lessen online inplannen. Instructeurs hebben zelf de regie over hun agenda en kunnen deze op gewenste tijden open of dicht zetten om in te plannen.
Ook werken wij met een pensioenregeling voor onze instructeurs.
Wat heb jij te bieden?

Je bent in het bezit van een geldig WRM bevoegdheids certificaat.
Je wil graag groeien door er meerdere categorieƫn bij te halen.
Je kan goed met mensen omgaan en kan leerlingen op hun gemak stellen en motiveren.
Je kan goed zelfstandig werken en plannen.
Je bent sociaal, communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.

Herken jij je in bovenstaande? dan is het altijd zinvol om een bericht naar ons te sturen. Wij zijn altijd bereid om te kijken of er een klik is.